• לאחרונה
Entatial Funny Pet Helmet, Podesivi Pileća Kaciga neće Osjećati Sparan Lako i Brzo Prepoznati vašeg ljubimca za Tematske zurke za kućne ljubimce za Косплея za Male ptice za Piletinu(tigar)
zoom_in

Entatial Funny Pet Helmet, Podesivi Pileća Kaciga neće Osjećati Sparan Lako i Brzo Prepoznati vašeg ljubimca za Tematske zurke za

ILS 132.00

כמות סחורה
check זמין

Guma na bočnoj strani podesiva po veličini, pružajući dovoljno prostora, pogodan za većinu malih kućnih životinja, kao što su kokoši, patke, ptice i ostale sitne kućne ptice.On je pogodan za nošenje na zabavama Noć vještica, božić zabavama, косплее, natjecanjima ljepote, zabavama s kućnim ljubimcima i drugim festivalima.To također može vam pomoći da brzo prepoznati vašeg ljubimca među male životinje, što pilića ljepše i zabave.Ovaj proizvod je pogodan samo za kućne ljubimce, kao što su male piliće i ptice, to ne će biti lako natjerati ih da se osjećaju gušenje, molimo vas da pažljivo provjerite veličinu glave vašeg ljubimca.Podesivi pileća kacigu sa zanimljivim izgledom lako može dati vaš ljubimac atraktivan izgled, da biste privukli pažnju drugih.Značajke : 1. Podesivi pileća kacigu sa zanimljivim izgledom lako može dati vaš ljubimac atraktivan izgled, kako bi privukli pozornost drugih 2. To također može vam pomoći da brzo prepoznati vašeg ljubimca među male životinje, što pilića ljepše i zabave.3. Guma na bočnoj strani podesiva po veličini, pružajući dovoljno prostora, pogodan za većinu malih kućnih životinja, kao što su kokoši, patke, ptice i ostale sitne kućne ptice.4. On je pogodan za nošenje na zabavama Noć vještica, božić zabavama, косплее, natjecanjima ljepote, tematskim zabavama za kućne ljubimce i drugim festivalima.5. Ovaj proizvod je pogodan samo za kućne ljubimce, kao što su male piliće i ptice, to ne će biti lako natjerati ih da se osjećaju gušenje, molimo vas, pažljivo provjerite veličinu vašeg питомцаголова.Postavke : Vrsta proizvoda : Pileća kaciga Materijal : Пластикразмер proizvoda : Cca. 3.5x3.5x3.5cm/1.3x1.3x1.3in(0-0.5 cm/0-0.19 in Greška za ručno mjerenje) Upućivanje popis : 1 x šešir.

Item Type:
Chicken Helmet
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 3.5x3.5x3.5cm/1.3x1.3x1.3in(0-0.5cm/0-0.19in Error for Manual Measurement)
Package List:
1 x Hat :

קונים כמו שהם אוהבים..